Aura- en chakrareading

De aura is het energieveld dat een ieder omgeeft. Het is een specifieke manifestatie van de universele energie. De chakra’s zijn energiecentra in het lichaam die zijn verbonden met de aura. Iedere chakra vertegenwoordigt een bepaald bewustzijn en weerspiegelt vanuit dat bewustzijn een deel van ons functioneren.
Een aura- en chakrareading is een momentopname van praktische informatie over je uitstraling tegen de achtergrond van je verleden en met een verwijzing naar je toekomst. Een reading helpt je bij het maken van voor jou juiste keuzes op dit moment in je leven. Een reading geeft je meer inzicht in je zelf en in je interactie met je omgeving.

Reading

Door mij intuďtief af te stemmen op jouw persoonlijke energieveld kan ik deze energie ‘lezen’. Door het lezen van jouw energie kan ik je vertellen over jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijg je meer inzicht in je zelf. Door dit inzicht komt jouw energie in beweging en wordt het contact met jouw eigen intuďtie versterkt. Dit werkt helend voor je en zet een transformatie in jezelf in gang.
Daarnaast kan ik je bijvoorbeeld met een reading van een relatie inzicht geven in jouw relatie met een ander, of bijvoorbeeld met een reading van een vorig leven kan ik je bewust maken van de verbinding die er bestaat tussen thema’s uit vorige levens die doorwerken in dit leven. Verder geef ik je healing-energie tijdens de hele reading.

Kosten

Een reading duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kost € 55,=